Op Eigen Gezag David Baldacci

ISBN: 9789022994337

Published:

Hardcover

432 pages


Description

Op Eigen Gezag  by  David Baldacci

Op Eigen Gezag by David Baldacci
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 432 pages | ISBN: 9789022994337 | 5.74 Mb

Western Airlines vlucht 3223 van Washington naar Los Angeles vertrekt volgens schema. Aan boord bevinden zich 174 passagiers en 7 bemanningsleden. Zodra het vliegtuig op hoogte is, begint het cabinepersoneel met de normale werkzaamheden. Totdat eenMoreWestern Airlines vlucht 3223 van Washington naar Los Angeles vertrekt volgens schema.

Aan boord bevinden zich 174 passagiers en 7 bemanningsleden. Zodra het vliegtuig op hoogte is, begint het cabinepersoneel met de normale werkzaamheden. Totdat een flits ter hoogte van de rechtervleugel een einde maakt aan de dagelijkse routine: meer dan de helft van de vleugel scheurt los en de machine stort neer.

Geen van de inzittenden overleeft de ramp.Advocate Sidney Archer heeft een zware taak op zich genomen: als juridisch adviseur van Triton, het grootste technologiebedrijf van de wereld, is ze verantwoordelijk voor de fusie van deze gigant met het concern CyberCom. Op het moment dat ze in moeizaam overleg is met Tritons directie, bereikt haar het verschrikkelijke bericht: haar echtgenoot Jason bevond zich aan boord van het neergestorte toestel. Alsof Sidney door deze tragedie nog niet genoeg getroffen is, wordt zij in no time geconfronteerd met een zware beschuldiging. Jason, zelf ook werknemer van Triton, zou zich hebben beziggehouden met bedrijfsspionage.

Sidney heeft echter een heel speciale reden om hier het hare van te denken.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Op Eigen Gezag":


visitbaztanbidasoa.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us