Когато приятелството наранява Jan Yager

ISBN:

Published:

Paperback

256 pages


Description

Когато приятелството наранява  by  Jan Yager

Когато приятелството наранява by Jan Yager
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 256 pages | ISBN: | 8.28 Mb

За някои хора „приятелство за цял живот“ изглежда е заменило идеала за брачна връзка „докато смъртта ни раздели“. Разбира се, има позитивни, чудесни приятелства, взаимно изгодни и за двете страни, които трябва да траят цял живот. Но има и другиMoreЗа някои хора „приятелство за цял живот“ изглежда е заменило идеала за брачна връзка „докато смъртта ни раздели“. Разбира се, има позитивни, чудесни приятелства, взаимно изгодни и за двете страни, които трябва да траят цял живот. Но има и други приятелства – негативни, деструктивни и нездравословни, – които трябва да бъдат прекратени.В двете десетилетия, през които съм изследвала и писала за приятелството, забелязах, че интересът към темата се засилва.

От въпрос, рядко засяган от психолози, психиатри и социолози (склонни да се фокусират предимно върху взаимоотношенията родител-дете или съпруг-съпруга), статиите за приятелството вече са основни материали в популярните списания и всекидневниците, както и в Интернет.Тази книга предлага помощ и надежда при разбирането на сложните процеси на приятелството, както и съвет как можеш да преобразиш живота си – не само приятелствата си, – като разбереш защо имаш негативно приятелство и като откриеш и култивираш позитивни приятелства.

Да имаш позитивни приятелства – и това не непременно означава да си намериш нови приятели, а просто да взаимодействаш по различен начин с тези, които вече имаш, – може наистина да доведе до обрат в живота ти.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Когато приятелството наранява":


visitbaztanbidasoa.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us