Prehrana in zdravje Rudolf Steiner

ISBN:

Published:

Paperback

88 pages


Description

Prehrana in zdravje  by  Rudolf Steiner

Prehrana in zdravje by Rudolf Steiner
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 88 pages | ISBN: | 3.29 Mb

Človek je to, kar jé. Le da je potrebno poleg materialnega procesa razumeti tudi duhovnega.Rudolf SteinerVsi se dobro zavedamo, da je naša prehrana temelj našega telesnega zdravja. Zato je dobro vedeti, kako delujejo različna živila v našiMoreČlovek je to, kar jé. Le da je potrebno poleg materialnega procesa razumeti tudi duhovnega.Rudolf SteinerVsi se dobro zavedamo, da je naša prehrana temelj našega telesnega zdravja. Zato je dobro vedeti, kako delujejo različna živila v naši notranjosti, na naše telo. Predvsem, kako nas živila resnično prehranjujejo. Poleg tega pa ima prehrana tudi zunanje vplive na našo psihično in duševno aktivnost.

Na kakšen način zakoni naše okolice, skozi prehrano, vplivajo na moči in potrebe človeškega organizma?Rudolf Steiner nam predava o tistem najosnovnejšem bistvu prehrambenih snovi, živil in o njihovem vplivu na naše telo ter posledično na naše počutje in zdravje.V knjigi Prehrana in zdravje bomo spoznali delovanje rastlinskih in živalskih živil na človekovo telo, ter kvalitete teh živil. Kakšen je vpliv čaja, kave, čokolade ... alkohola, nikotina? Seznanili se bomo s kozmičnimi povezavami hranil kot so mleko, rastline in meso ter kozmičnimi silami in planeti, ki vplivajo na ta živila ter posledično na človeka.Delovanje beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob v človeškem telesu je izjemno.

Vse te sestavine so za človeka nujno potrebne. Njihovo delovanje je treba spoznati, da bomo vedeli kako različne snovi delujejo v nas. Kar je bistveno za kvalitetnejše življenje in naše zdravje.Knjiga Prehrana in zdravje ni namenjena favoriziranju bodisi rastlinske bodisi živalske prehrane, temveč je namenjena spoznavanju delovanja živil v svoji temeljni entiteti.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Prehrana in zdravje":


visitbaztanbidasoa.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us